goedkope vliegtickets

Als bij jou de reiskriebels net zo hard toeslaan als bij mij dan heb ik goed nieuws, want vandaag heb ik een paar sites voor je waarmee je echt voor een habbekrats in het buitenland zit. Of nou ja, het is nog steeds niet gratis, maar niets is gratis, en voor 300 euro in Thailand zitten is wel bíjna gratis. En gratis, of bijna gratis, daar zijn we gek op. Check onderstaande sites voor goedkope vliegtickets elke week elke dag elk uur, of niet, zelf weten, maar check ze, boek een ticket, en stuur mij een kaartje (stuurt iemand ooit nog kaartjes?) vanaf je zonovergoten vakantie adres.

Fly 4 Free

Goedkope losse tickets vertrekkend vanuit Nederland, maar ook vanuit andere landen. Handig voor je wereldreis. Soms komen er ook tickets + hotels op, zo staat er nu een aanbieding van 7 nachten Curacao + vlucht voor €510,-. Koopje!
Website

Ticket Tipper

Min of meer hetzelfde als Fly 4 Free. Nadeel van deze site is dat er niet zo vaak iets nieuws op komt.
Website

Flynous

Mensonterende lelijke site en daarom kijk ik er bijna nooit op (ook omdat ik nu helemaal geen poen heb en al deze site eigenlijk vooral heel frustrerend zijn) maar er staan wel heel veel goedkope vliegtickets op. Retourtje Brussel – Jamaica voor €300,- iemand?
Website

Ticketspy

Hier staan ook van die suffe vakantiedeals op, maar om je heel eerlijk te zeggen vind ik die zelf soms ook best wel aantrekkelijk. Niet heel avontuurlijk natuurlijk, maar voor een echte luie hang-slaap-lees-repeat vakantie wel heel fijn. En een ticket naar Palermo (Sicilië) en dan 7 nachten in een saai maar prima hotel zitten voor €297,- is gewoon écht geen geld.
Website

Vakantiepiraten

Min of meer hetzelfde als Ticketspy. Veel pakketvakanties maar ook losse goedkope vliegtickets.
Website

Secret Flying

Tot slot, maar die heb ik al een keer genoemd (hier) dus telt eigenlijk niet. Maar toch ook wel. Hoe dan ook, nog meer goedkope ticketdeals. Ik kocht ooit een ticket Amsterdam – Panama voor €250,-. Vervolgens ben ik niet gegaan want er gebeurde dingen waardoor ik niet meer kon, maar toch, 250 piek is niet veel. Er staat nu een ticket Amsterdam – Miami voor €330,- op en dat is óók niet veel. Hoera!
Website