Disclaimer

DISCLAIMER BAG TO REALITY

Liesbeth Rasker (Kamer van Koophandel: 54994292), hierna te noemen LR, verleent u hierbij toegang tot www.bagtoreality.com en publiceert hier ter informatie en vermaak teksten, afbeeldingen en andere materialen voor particuliere, niet-commerciële doeleinden.

LR behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

LR spant zich in om de inhoud van www.bagtoreality.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op www.bagtoreality.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van LR.
Voor op www.bagtoreality.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan LR nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij LR.
De inhoud van www.bagtoreality.com is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Credits
Bag to Reality is ontworpen door Kim van Noord, en gebouwd door Joris Jansen van Paperpixel.

Close