Het is tijd om ons weer eens ongegeneerd te vergapen aan waanzinnig mooie maar tegelijkertijd veel te dure Airbnb’s, met dit keer: New York. Man, wat wil ik daar graag heen, vooral nu ik Suits aan het kijken ben (je weet wel, die advocatenserie met mannen in pakken in New York). Van sommige steden weet je gewoon dat je er ooit in je leven heen zult gaan, liever vandaag dan morgen, maar is het nog even de vraag wanneer. Een beetje voorwerk doen op Airbnb is dan nooit verkeerd – hoewel, onderstaande paleizen zijn niet echt realistisch maar dat maakt het juist leuk – dus kijk maar even mee.

De mooiste Airbnb's in New York

Wat: Als je in New York slaapt wil je gewoon het allerliefst uitkijken op die zieke skyline, toch? Dit loft heeft dertig (!) ramen en je kijkt uit op het Empire State Building, de East River en de Manhattan Bridge. Er is één slaapkamer voor twee gasten en er is ook een dakterras waar vandaan je alles nóg beter kunt zien.
Kosten: €1308 per nacht
Klik voor meer foto’s

De mooiste Airbnb's in New York

Wat: Met de hele familie naar New York? Ach ja gezellig, waarom ook niet. Slaap dan hier, want er is plek voor 16 man. En er is velvet, er is goud en een dakterras met uitzicht. Het líjkt misschien duur, maar een simpel rekensommetje leert dat dit dus maar zo’n 65 euro per persoon per nacht is.
Kosten: €1046 per nacht
Klik voor meer foto’s

De mooiste Airbnb's in New York

Wat: Dit fotogenieke appartement is duidelijk ingericht door iemand met smaak: planten, veel wit en industriële meubels. En er is licht, heel veel licht, en ook weer heel veel ramen. Twintig om precies te zijn. Je kunt er met z’n vieren slapen in twee slaapkamers.
Kosten: €567 per nacht
Klik voor mee foto’s

De mooiste Airbnb's in New York

Wat: Volgens de verhuurder kun je in de buurt van dit luxe, nieuwe huis beroemdheden tegen het lijf lopen. Je kunt er met z’n zevenen terecht in vier slaapkamers en er is 3,5 (?) badkamer. Het ziet er dus vreselijk luxe uit met zowel antiek als meubels van nu.
Kosten: €1657 per nacht
Klik voor meer foto’s

De mooiste Airbnb's in New York

Wat: Je hebt landhuizen en je hebt landhuizen. In dit zespersoons optrekje uit 1826 zouden verschillende beroemdheden en artiesten gewoond hebben. Je hebt er een vrijstaand bad, twee stoombaden en twee buitenruimtes.
Kosten: €959 per nacht
Klik hier voor meer foto’s

Liever naar Parijs? Klik dan hier.