Parijs airbnb

Eén van favoriete hobby’s is op Funda naar huizen zoeken met een vanaf-prijs van 2 miljoen. Een mens mag dromen, niet waar. In het verlengde daarvan ligt mijn Airbnb-hobby. Ook daar zoek ik graag op het duurste van het duurste, en doe ik alsof al die huizen te koop zijn en ik dat kan betalen. Vooral Parijs leent zich goed voor een beetje duurkijken want die Fransen houden wel van een beetje klatergoud. Dus, vandaag laten we de reality even helemaal los en dromen we weg bij het mooiste, meest overdadige en dus vaak het duurste van de Airbnb’s die in Parijs zijn te vinden. Oh en mocht je boeken, lees dan eerst hier even hoe je een voorbeeldige Airbnb gast bent.

Airbnb Parijs

Airbnb Parijs

Wat: Dit appartement heeft een wintertuin, wat volgens mij gewoon een goed verlichte serre is, maar een wintertuin klinkt natuurlijk wel veel cooler. De eigenaren hebben duidelijk liefde voor kunst, want het appartement zit vol bijzondere kunstobjecten. Er zijn 3 slaapkamers waar 6 gasten in kunnen slapen, maar slapen mag je er niet, want dit appartement is alleen te huur voor evenementen. Maar dat maakt me niet uit want dit is mijn spel en in mijn spel ben ik vet rijk en koop ik dit appartement en slaap ik er lekker net zo vaak in als ik wil. Puh.
Kost dat: €2000,- per dag
Klik hier voor meer foto’s

Parijs Airbnb

Parijs Airbnb

Wat: Dit appartement is vermoedelijk net onder handen genomen door iemand met verstand van interieur, gezien de enorme hoeveelheid velvet, chroom, messing en felle kleuren. Niks mis mee dus. Er zijn 4 slaapkamers, goed voor 8 personen, en verder is de advertentie in het Frans dus snap ik niet wat er staat. Maar de plaatjes zien er goed uit en das het belangrijkste NIET WAAR.
Kost dat: €800,- per nacht
Klik hier voor meer foto’s

Parijs airbnb

Parijs airbnb

Wat: Kijkkkkk nu begint het er een beetje op te lijken! Lekker smijten met ornamenten en grote bombastische meubelstukken, heerlijk. Dit optrekje is 300 vierkante meter groot en er kunnen 8 mensen slapen. Het ligt ook nog eens op een uitstekende locatie (vlakbij de Arc de Triomphe) én het heeft een tuin.
Kost dat: €838,- per nacht
Klik hier voor meer foto’s

Parijs Airbnb

Parijs Airbnb

Wat: Dit appartement heeft gewoon een setje zuilen binnenin staan. Kijk, dan weet je dat je aan het goede adres bent. Vier slaapkamers, goed voor acht personen, en in mijn favoriete buurt: St Germain. En dan nu nog even naar die zuilen mét kroonluchter staren.
Kost dat: €1000,- per nacht. 
Klik hier voor meer foto’s

Airbnb Parijs

Airbnb Parijs

Wat: Nog meer hoge plafonds, visgraat vloeren en een flinke lik goud hier en daar. Daar zal het dus allemaal niet aan liggen. Maar wat dit appartement écht bijzonder maakt is dat je er een fulltime CHAUFFEUR bij krijgt. Dat is echt serieus een goede deal. Hij rijdt rond in een heel fancy Mercedes, en is dus 24/7 beschikbaar. De leven.
Kost dat: €950,- per nacht
Klik hier voor meer foto’s

Liever naar Azië? Check hier de vetste Airbnb’s in Thailand.