Zo kan het ook: logeren bij Maison Moët

Keer op keer hamer ik op het belang van slapen in hostels. Omdat je daar zo goed nieuwe mensen kunt ontmoeten, omdat reizen al duur genoeg is dus een betaalbare slaapplek is altijd welkom, omdat sommige hostels helemaal niet onderdoen voor hotels, en als slaapzalen je echt te ver gaan kun je ook altijd een privékamer boeken. Hoe dan ook, hostels zijn het helemaal.

Maar let op, want hoe leuk ik het ook vind om me over te geven aan tamelijk basale vormen van overnachten, stiekem hou ik bést wel van wat meer posh-ness zo op z’n tijd. Blikken bier op het strand tijdens zonsondergang? Yes please! Maar ook mag je me wakker maken voor een echt goed glas witte wijn. Of voor een koud glas champagne. Dat laatste is zelfs zo ver gegaan dat ik sinds een kleine twee jaar ambassadeur ben van Moët et Chandon. Jawel. Als je denkt ‘goh is dat de beste gig ooit’ dan heb je gelijk. Het is de beste gig ooit.

‘Dat kán niet verder afstaan van hostels want dit is het meest luxueuze logeertripje dat je maar kunt hebben’

En in die hoedanigheid vertel ik jullie nu over het nieuwste project van Moët, namelijk Maison Moët. Zeven weken lang zal het beeldschone hotel Parc Broekhuizen de naam Maison Moët dragen, en kunnen gasten elke vrijdag en zaterdag een kamer boeken en zich onderdompelen in alles Moët. Dat kán niet verder afstaan van hostels want dit is het meest luxueuze logeertripje dat je maar kunt hebben. Je moet weten, dat gaat behoorlijk spectaculair worden. Zo zijn er beautyproducten van Givency, kun je kiezen voor een VIP-service waarmee je door een chauffeur in BMW 7 serie wordt gehaald en gebracht, en natuurlijk is er een champagne-tasting, een 5 gangen diner en de volgende dag krijg je ontbijt op bed.

Klinkt te goed om waar te zijn maar is het in dit geval dus mooi niet. Overigens heb ik ook een ‘eigen’ avond, op 16 november slaap ik er, dus wees welkom en kom vooral langs. Gaan we samen proosten en vieren dat Maison Moët er is. En dat hostels ook nog steeds heel leuk zijn maar nu even niet.

Check www.maisonmoet.nl voor meer info om te boeken.

Zo kan het ook: logeren bij Maison Moët

Zo kan het ook: logeren bij Maison Moët

Zo kan het ook: logeren bij Maison Moët

Zo kan het ook: logeren bij Maison Moët