Een weekend weg zonder cash geld. Kan dat?
Liesbeth Rasker
door Liesbeth Rasker
Lief dagboek

Een weekend weg zonder cash geld. Kan dat?

Jongens ik ga dit weekend iets heel leuks doen. Zoals jullie weten werk ik nu al een tijdje samen met PayPal. Die samenwerking kwam in eerste instantie tot stand door mijn financiële problemen in de Filipijnen (lees het hier) en ik toen pas echt goed realiseerde hoe handig het is om een PayPal-rekening te hebben, want niet bij je geld kunnen komen op tropische half verlate eilanden is dus echt helemaal geen feest. Maar ook als ik niet op reis ben maak ik veel gebruik van m’n account, omdat het zo kinderlijk eenvoudig is en ik niet overal de hele tijd de 12 cijfers van m’n creditcard hoef in te vullen. Maar ik dwaal af, want ik ging vertellen over wat ik dit weekend ga doen.

Namelijk: ik ga een PayPal-challenge doen. Om te kijken hoe ver je nou echt kunt komen met PayPal ga ik een weekend weg, en ga ik zoveel mogelijk betalen met PayPal. Cash op zak hebben is sowieso maar achterhaald, en tegenwoordig kun je steeds vaker digitaal betalen. De trip gaat naar Maastricht, want daar ben ik nog nooit geweest (I KNOW) en iedereen zegt dat Maastricht het Parijs van Nederland is en dat klinkt geweldig. Ik neem mijn zusje Barbara mee, en samen gaan we een auto huren, hotel boeken, tanken, eten, god knows what, en als het even kan betalen we alles met PayPal. Ik heb hier dus VET zin in.

“Cash op zak hebben is sowieso maar achterhaald”

Niet alleen omdat het leuk is om met z’n zusje op pad te gaan, of omdat ik het een leuk experiment vind om te onderzoeken hoe ver je komt met contactloos betalen, maar ook omdat ik me echt heel erg verheug op Maastricht. Ik ben dol op citytrips (daar hadden we het hier al over) en een citytrip in eigen land lijkt me extra leuk. En met de auto touren ben ik dol op, ook al kan ik zelf niet zo goed rijden, een roadtrip is gewoon altijd het leukst van de wereld. Dus dat gaat allemaal gebeuren. Hoe het verloopt ga ik jullie vertellen hier op de site, in een video. Ha! Das leuk. Nou precies dat vond ik ook. Dan nu, wie van jullie kwam wel al in Maastricht en vertelt mij waar ik ab-so-luut moet eten, drinken en winkelen? Ben razend benieuwd, en ik hou jullie uiteraard op de hoogte van deze challenge. Doei!

——————-——————–—————–———————–————-
Dit artikel is in samenwerking met PayPal ontstaan. Ik ben heel trots en blij dat een groot bedrijf als PayPal met Bag to Reality wil samenwerken. Voor verdere uitleg over mijn beleid betreft advertenties kun je dit even lezen.
——————–——————–—————–———————–————-

Liesbeth Rasker
door Liesbeth Rasker

Leave a Reply