Koh Samui Villa
Liesbeth Rasker
door Liesbeth Rasker
De mooiste...

Vette Airbnb’s in Thailand

Ik heb een vrij grenzeloze liefde voor hostels en crappy homestays, maarrrrr je kunt me natuurlijk ook eindeloos blij maken met grote luxe villa’s. Met giga zwembaden en tuinen en koks en en en en – je snapt het idee. Welnu, die dingen zijn altijd rammend duur, ténzij je gewoon met een grote groep vrienden gaat, de kosten split en zo soms niet meer betaalt dan wat je kwijt bent aan een hostel. In Thailand stikt het van de knappe villa’s dus trommel je maten op en boek die reis.

Phuket Thailand Villa

Wat: Rock Pool Villa is de naam, aangenaam. Dit paleis biedt onderdak voor 16 mensen, die 8 badkamers delen, een joekeloeres groot zwembad (uiteraard) en jacuzzi. Je zit op een kilometer van het strand, maar wie dit huis heeft wil toch nooit meer de deur uit lijkt me zo.
Waar: Phuket
Kost dat: €35 euro per persoon per nacht. (€554,- totaal pppn)
Klik hier voor meer foto’s

Phuket Thailand Villa View
Wat: Bespoke Seaview Villa. We blijven op Phuket, want daar staat ook dit pareltje. Er kunnen 9 mensen in, ligt op 25 minuutjes van het vliegveld verwijderd en zit vlakbij het strand. Er is een infinity pool met een knaller van een uitzicht (uitstekend materiaal voor Instagram dus) en, let op, er zijn kekke extra’s. Zo halen ze je op van het vliegveld, zijn er full time maids aanwezig, is er (op aanvraag) een chef beschikbaar en tot slot een ‘invisible concierge’. Heeft die dan een onzichtbaarheidsmantel om? Is het een magisch wezen? Niemand die het weet, maar het klinkt waanzinnig.
Waar: Phuket. Dat zei ik al.
Kost dat: €60,- per persoon per nacht. (€543,- totaal pppn)
Klik hier voor meer foto’s

Surat Thani Thailand Villa
Wat: Villa Ayundra. Alsof je een heel resort helemaal voor je eigeste hebt, en dat willen we. Je kunt er met 10 man in, en elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Je kunt er een kok bij krijgen, er is iemand die alles voor je regelt (tours, babysitters, restaurantreserveringen) en het huis heeft een privéstrand. Tot slot, voor wie al die pad thai’s er weer af zou willen trainen is er een eigen gym mét airco. Dus no more extra vakantievetjes.
Waar: Surat Thani
Kost dat: €151,- per persoon per nacht. (€1511,- totaal pppn)
Klik hier voor meer foto’s

Phuket Villa
Wat: Kalim Beach House. In totaal kun je hier met 19 man in, mits 8 daarvan het niet erg vinden om op een ‘sofabed’ te slapen. Maar, als je ziet hoe mooi dit huis is lijkt me dat geen enkel probleem. Ook hier, er zijn maids, een private chef, een soort butler en een privéstrand. Begint bijna te vervelen he.
Waar: Phuket
Kost dat: €35,- per persoon per nacht. (€680,- totaal pppn)
Klik hier voor meer foto’s

Koh Samui Villa
Wat: Luxury Mam’s Hill Villa. Goed voor 8 mensen, met 4 slaapkamers en 5 badkamers. Dat zie je trouwens vaker bij die grote huizen, dat er meer badkamers dan slaapkamers zijn. Waarom is dat? Maar goed, dat geheel ter zijde. Al die slaapkamers kijken uit op zee, dat is vooral wat telt. En voor wat extra pieken kun je ook hier een chef en roedel maids laten komen.
Waar: Koh Samui
Kost dat: €82,- per persoon per nacht. (€659,- totaal pppn)
Klik hier voor meer foto’s

Liesbeth Rasker
door Liesbeth Rasker

3 Comments

 • Daphne | food & flip flops
  28.10. 2016 10:53 am

  daar wil ik nu heen, nu! wie gaat er mee, dan kunnen we de kosten delen 😉

  • Liesbeth Rasker
   Liesbeth Rasker
   31.10. 2016 7:49 pm

   Jaaa let’s go let’s go!

   • Daphne | food & flip flops
    1.11. 2016 4:58 pm

    Top! Hoe laat vliegen we?

Leave a Reply