Ja, dat ben ik zelf natuurlijk. HAHA. Nee grapje. Laat me je even voorstellen aan wat dondersfijne Instagrammers die echt belachelijk jaloersmakende kiekjes plaatsen die je allemaal direct op je bucketlist wil zetten. Is lekker man, even wegdromen terwijl hier in Nederland de temperatuur met de DAG meer richting nul gaat. Dus, daar gaan we.

1. Beaches n Resorts | Naam zegt het al, voor je dagelijkse dosis foto’s van plekken waar het warm is.

2.NinjaRod | Geen idee hoe ik ooit bij deze knakker ben gekomen, maar stiekem haat ik hem. Want godmiljaar deze dude is echt op álle plekken waar ik ook heen wil.

https://www.instagram.com/p/BFLEw_DwOLr/?taken-by=ninjarod

3. To Do List Magazine | Een account dat foto’s verzamelt die allemaal buheeldig zijn.

4. Do You Travel | Och deze mensen, ik wil hun leven. Ze zijn knap, razend verliefd, hebben mooie kleren, reizen op de mooiste plekken en volgens mij zijn ze nog aardig ook. Geen idee natuurlijk, maar ik geloof graag in sprookjes. Laat me.

5. Nois 7 | JA déze is leuk. Dit zijn foto’s waar een flinke spat photoshop bij gebruikt is en het resultaat is echt belachelijk vet. Zou stuk voor stuk zo in groot formaat aan m’n muur willen hebben – wat kan trouwens, want hij verkoopt z’n werk via z’n website, hier.

6. Dame Traveler | Account dat foto’s deelt van vrouwelijke reizigers en alleen al daarom ben ik fan. #feminist
https://www.instagram.com/p/BMEX7KBjiSg/?taken-by=dametraveler

7. Andrew Knapp | Extra leuk voor wie net als ik van dieren houdt. Specifiek: honden. Andrew reist namelijk de wereld over samen met hond Momo en dat levert hartverscheurend lieve en mooie plaatjes op. Ook leuk, de ‘rubriek’ find momo, een soort Where’s Wally maar dan met Momo. Leuk he! Nou inderdaad zeg.

View this post on Instagram

Drink every. Last. Drop. Of summer. ✨

A post shared by Andrew Knapp (@andrewknapp) on

8. Jessica Stein | Tot slot, mijn ultieme life goals. Als ik life goals zou hebben dan want ik vind dat maar een depressieve term. Hoe dan ook, deze meid heeft een blog + miljoenen volgers en reist dus de hele bol om en om en maakt extreem lekkere foto’s. Ik wil al haar kleren, al haar miles, en alle centimeters die haar benen lang zijn (= héél lang).