Over adverteren

Het is tegenwoordig ontzettend oké om te zeuren over en haten op advertorials, betaalde content of gesponsorde artikelen. Dat snap ik heus een beetje, maar laat me je uitleggen waarom er hier op BTR af en toe artikelen zullen staan waar een commercieel belang achter zit.

Het ding is, zodra jij als lezer ergens niet voor betaalt, betaalt een ander het. Dat is ook op Facebook of Instagram zo; jij mag de dienst gratis gebruiken, en dankzij adverteerders en bedrijven die wel betalen, hoef jij je portemonnee niet te trekken. Die vlieger gaat ook, en vooral, op voor websites, blogs, of hoe je het ook zou willen noemen. Er is niemand die mij een salaris geeft voor het maken van deze site, en ook al is het zeker niet m’n intentie om met deze site miljonair te worden (haha), ik moet wel elke maand m’n hypotheek betalen en kattenvoer kopen voor Poes Disco. Aangezien ik jullie niet ga vragen om te betalen voor het bezoeken van BTR, moet ik het op een andere manier verdienen, en zo werkt het bij iedereen. En heel eerlijk, ik word altijd een beetje moe van mensen die ontzettend boos doen over betaalde content. Zeker nu iedereen een addblocker heeft draaien moeten mensen op een andere manier aan hun knaken komen. Ik bedoel, de schoorsteen moet ergens van roken toch? Jij kan gratis deze site lezen, en ik werk samen met merken en bedrijven die ik leuk vind, waarvan ik denk dat ze van toegevoegde waarde zijn, en zo leven we allemaal nog lang en gelukkig.

Want, natuurlijk zal ik alleen maar werken met producten of bedrijven die gewoon vet cool zijn. Die toffe shit maken, waar jij wat aan hebt, die alles leuker maken. Wat is er dan zo slecht aan? Ik beloof plechtig je niet voor te liegen en je niet op te zadelen met bullshit. Echt. Beloofd op Poes Disco en dan weet je het wel. Dus, zie je hier betaalde content voorbij komen? Ga dan niet gepikeerd doen, maar wees blij dat er mensen zijn die het hier net zo leuk vinden als ik en ervoor willen betalen. Kan ik vaker op reis, hebben jullie meer te lezen, iedereen wint. Deal? Deal.

Dat gezegd hebbende, wil je adverteren op of samenwerken met Bag to Reality? Dat kan en is leuk. Stuur me een mail op liesbeth@bagtoreality.com of een bericht hieronder en dan gaan we kijken wat er mogelijk is.

Close